EnergieBespaarCafé

 

EnergieBespaarCafé in Energiehuis Houten

  • iedere vrijdagmiddag – 14.00-17.00 u – vrije inloop
  • 2e en 4e zaterdag van de maand – 10.15-14.00 u – op afspraak & vrije inloop

Met ingang van november 2022 is het EnergieBespaarCafé iedere vrijdagmiddag open en daarnaast twee keer per maand op zaterdag: iedere 2e en 4e zaterdag van de maand. 
Je vindt de energieambassadeurs nog steeds in de bibliotheek maar op een andere plaats, namelijk in het nieuwe Energiehuis (na ingang meteen rechts achterin na de kinderboeken).

Iedere vrijdag
Op vrijdagmiddagen van 14.00-17.00 kun je binnenlopen met je vragen voor de energieambassadeur. Op vrijdagen werken we zonder afspraken.

2e en 4e zaterdag van de maand
Je kunt terecht tussen 10.15 en 14.00 uur. Als je van tevoren een afspraak maakt, weet je zeker dat je meteen aan de beurt bent; als je spontaan binnenloopt, word je z.s.m. geholpen op basis van de beschikbaarheid. Klik op de knop om een bezoek in te plannen voor 26 november, 10 of 29 december a.s. (de laatste datum is een donderdag/extra datum i.v.m. feestdagen).  AFSPRAAK MAKEN NOVEMBER en DECEMBER

Let op: vanwege feestdagen/vakantie is er geen EnergieBespaarCafé op 23, 24 en 30 december

EnergieBespaarCafé + keukentafelgesprek
Tijdens het EnergieBespaarCafé hebben de energieambassadeurs 30 minuten speciaal voor jou. Mocht na dit gesprek blijken dat er meer tijd nodig is om van gedachten te wisselen over jouw huis of bepaalde verduurzamings- of besparingsvraagstukken, dan kan er een keukentafelgesprek bij je thuis (maximaal 1,5 uur) ingepland worden. We willen je vragen om eerst naar het EnergieBespaarCafé te komen, omdat daar al veel besproken kan worden. 

De energieambassadeurs denken gratis & onafhankelijk met je mee
De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert. Ook weten ze meer van de collectieve inkoopacties of kunnen ze meekijken naar offertes die je hebt gekregen.

Het Energiebespaarcafé wordt georganiseerd door EnergieRijk Houten. 

Klik hier om een afspraak in te plannen