Energiehuis open

Het Energiehuis
Wil je zonnepanelen plaatsen op je huis? Of wil je tips over hoe je je energierekening kan verlagen? Het Energiehuis Houten is dé plek om te zijn! Elke week is het Energiehuis open en kun je hier vrijblijvend naar binnenlopen voor informatie en ondersteuning. 

Bij het Energiehuis kun je terecht voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om je woning. Vrijwilligers geven inwoners van Houten gratis informatie en ondersteuning. Bij een bezoek aan het Energiehuis hebben de energieambassadeurs 30 minuten speciaal voor jou. Mocht na dit gesprek blijken dat er meer tijd nodig is om van gedachten te wisselen over jouw huis of bepaalde verduurzamings- of besparingsvraagstukken, dan kan er een keukentafelgesprek bij je thuis ingepland worden. 

De energieambassadeurs denken gratis & onafhankelijk met je mee
De energieambassadeurs geven informatie over onder andere de volgende thema’s: energiebespaartips, isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompen, financiën en subsidies. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert. Ook weten ze meer van de collectieve inkoopacties of kunnen ze meekijken naar offertes die je hebt gekregen.

Openingstijden Energiehuis Houten 

  • iedere vrijdag - 140:00 tot 17:00 uur
  • iedere 2e en 4e zaterdag van de maand - 10:15 tot 14:00 uur 
  • iedere maandag inloopspreekuur voor Engels & Arabisch sprekende mensen - 12:00 tot 14:00 uur 
    each monday: free walk-in for English & Arabic speakers