Energiehuis open zomer 2024

Wil je zonnepanelen plaatsen op je huis? Of wil je tips over hoe je je energierekening kan verlagen? Het Energiehuis Houten is dé plek om te zijn! Elke week is het Energiehuis open en kun je hier vrijblijvend naar binnenlopen voor informatie en ondersteuning. 

In de zomermaanden (juli en augustus) is het EnergieBespaarCafé/Energiehuis wel open zodat bewoners ook in de zomer terecht kunnen met hun vragen. Wel hebben we wat aanpassingen gemaakt omdat we verwachten dat het rustiger zal zijn en de energieambassadeurs ook van hun zomer willen/kunnen genieten:

Alleen op afspraak en alleen op vrijdagmiddagen en zaterdagochtenden.

Openingstijden Energiehuis Houten 

  • iedere vrijdag         - 14:00 tot 17:00 uur (alleen op afspraak)
  • iedere zaterdag     - 10:00 tot 13:00 uur (alleen op afspraak) 

Afspraak maken kan iedere week tot donderdag 20:00 uur, via deze link:

https://energierijkhouten.nl/energiebespaarcafe/ 

Het Energiehuis

Bij het Energiehuis kun je terecht voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om je woning. Vrijwilligers geven inwoners van Houten gratis informatie en ondersteuning. Bij een bezoek aan het Energiehuis hebben de energieambassadeurs 30 minuten speciaal voor jou. Mocht na dit gesprek blijken dat er meer tijd nodig is om van gedachten te wisselen over jouw huis of bepaalde verduurzamings- of besparingsvraagstukken, dan kan er een keukentafelgesprek bij je thuis ingepland worden. De energieambassadeurs denken gratis & onafhankelijk met je mee
De energieambassadeurs geven informatie over onder andere de volgende thema’s: energiebespaartips, isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompen, financiën en subsidies. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert. Ook weten ze meer van de collectieve inkoopacties of kunnen ze meekijken naar offertes die je hebt gekregen.