Rondleiding Ecowijk Mandora


Ontdek alles over Ecowijk Mandora 
In de Ecowijk Mandora in Houten staan 36 prachtige, energie-zuinige huizen en een buurthuis voor gezamenlijk gebruik door de bewoners van de wijk. De wijk ligt net voorbij 'de Koppeling' in Houten-zuid in de wijk 'Het Hout' en is ontwikkeld in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Verschillende werkgroepen van wijkbewoners zijn actief om de ecowijk nog mooier en leefbaarder te maken. Er is veel werk te doen in de ecologische mandetuin en het buurthuis wordt met zorg beheerd.

In het kader van het Energiefestival Houten en de Nationale Duurzame Huizenroute organiseert Ecowijk Mandora op zaterdag 5 november een rondleiding door de wijk. Ontdek alles over de onstaansgeschiedenis, de (duurzame) bouw, de tuin en alle activiteiten en tradities in de wijk. 

Aanmelden 
Heb je altijd al een keer meer willen horen over dit prachtige initiatief? Meld je dan via de website aan voor de rondleiding op zaterdag 21 januari (klik rechtsboven op 'rondleiding'). Ecowijk Mandora ontvangt je graag in hun buurthuis in het midden van de wijk. Tijdens de rondleiding geven ze een presentatie over de wijk en maak je samen een wandeling door de wijk. Het geheel duurt ongeveer 1.5 uur. Het bezoek is vrij toegankelijk, maar een bijdrage in de buurthuis-pot wordt op prijs gesteld.
 

Aanmelden rondleiding