Rondleiding Ecowijk Mandora


Ontdek alles over Ecowijk Mandora 
In de Ecowijk Mandora in Houten staan 36 prachtige, energie-zuinige huizen en een buurthuis voor gezamenlijk gebruik door de bewoners van de wijk. De wijk ligt net voorbij 'de Koppeling' in Houten-zuid in de wijk 'Het Hout' en is ontwikkeld in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Verschillende werkgroepen van wijkbewoners zijn actief om de ecowijk nog mooier en leefbaarder te maken. Er is veel werk te doen in de ecologische mandetuin en het buurthuis wordt met zorg beheerd.

Ecowijk Mandora organiseert een paar keer per jaar een rondleiding door de wijk. Tijdens deze rondleiding ontdek je alles over de onstaansgeschiedenis, de (duurzame) bouw, de tuin en alle activiteiten en tradities in de wijk. 

Aanmelden en kosten

Heb je altijd al een keer meer willen horen over dit prachtige initiatief? Voor info en aanmelding: klik op de button 'Aanmelding rondleiding' hieronder.

Ecowijk Mandora ontvangt je graag in hun buurthuis in het midden van de wijk. Tijdens de rondleiding geven ze een presentatie over de wijk en maak je samen een wandeling door de wijk. Het geheel duurt ongeveer 1.5 uur. Het bezoek is vrij toegankelijk, maar een bijdrage in de buurthuispot wordt op prijs gesteld.

Aanmelden rondleiding