De Kloostergaarde alle panelen/participaties verkocht

Project De Kloostergaarde is uitverkocht. Op alle beschikbare participaties is ingetekend. Nieuwe inschrijvers komen op de wachtlijst voor het volgende postcoderoosproject dat in 2020 wordt gestart. De aanleg van de zonnepanelen start in de week van 20 januari. Dat maakte het bestuur van Coöperatie Opgewekt Houten op 20-dec-2019 bekend.

Stichting De Kloostergaarde en de Coöperatie Opgewekt Houten ontwikkelen samen een zonnepaneleninstallatie op het appartementencomplex De Kloostergaarde in Schalkwijk. De stichting stelt het dak beschikbaar, de coöperatie laat daar ruim 170 zonnepanelen installeren. Die worden gefinancierd door leden van Opgewekt Houten in de vorm van de postcoderoosregeling.

De postcoderoosregeling werkt zo. Je investeert in een participatie en daarmee krijg je recht op 15 jaar teruggaaf van de energiebelasting over de elektriciteit die je met jouw participatie hebt opgewekt. Je draagt bij aan het tegengaan van de opwarming van de aarde, jouw participatie zorgt ervoor dat er CO2-uitstoot wordt vermeden. Je verdient in 10 jaar je inleg terug en daarna heb je nog 5 jaar profijt van de teruggaaf energiebelasting. Zo maak je een rendement van ruim 4%. Een stuk beter dan op de spaarrekening!

Heb je belangstelling voor deelname? Opgewekt Houten komt in 2020 met nieuwe projecten. Schrijf je vast in als lid op www.opgewekthouten.nl.

Uitgebreide informatie over project De Kloostergaarde vind je hier.