Kom ook naar de Duurzame Bedrijven Route

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van duurzaam ondernemen. Voor hen zijn duurzame koploperbedrijven een waardevolle bron van kennis & inspiratie. Om goede voorbeelden onder de aandacht te brengen, organiseert Platform Duurzame Bedrijven de Nationale Duurzame Bedrijven Route van 18 tot en met 20 april 2023.

Nationale Duurzame Bedrijven Route

Tijdens dit evenement kunnen organisaties hun duurzame prestaties delen en het gesprek over duurzaam ondernemen op gang te brengen. 

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken in het ondernemersklimaat. Niet alleen om te voldoen aan de aangescherpte wet- en regelgeving, maar het leidt ook tot kostenbesparing en een verbeterde positie op de markt. Veel bedrijven zien het belang, maar vinden het lastig om tot een helder stappenplan te komen. De organisatie Platform Duurzame Bedrijven gelooft in de kracht van goede voorbeelden. Door bedrijven met elkaar te verbinden en kennisuitwisseling te bevorderen, kunnen zij gezamenlijk een stap vooruit zetten.

Duurzame bedrijven gezocht

Heeft uw bedrijf al stappen in de verduurzaming van de bedrijfsvoering gezet? En wilt u uw ervaringen delen met ge├»nteresseerden. Meldt u dan aan via www.platformduurzamebedrijven.nl. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan de eerste editie van de Nationale Duurzame Bedrijven Route op 18 tot en met 20 april.

2